Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Piyade Er Uğurcan Işık son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Piyade Er Uğurcan Işık son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Şehit Piyade Er Uğurcan

Şehit Piyade Er Uğurcan Işık son yolculuğuna uğurlandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaşanan trafik kazasında şehit düşen Piyade Er Uğurcan Işık, memleketi Malatya’da düzenlenen cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Şehit Piyade Er Uğurcan Işık son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Piyade Er Uğurcan Işık’ın cenazesi, Malatya Şehir Mezarlığı’ndaki işlemlerin ardından, helallik alınmak üzere Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Burada toplanan aile üyeleri, komşular ve sevenleri, şehit için dualar etti. Daha sonra şehidin naaşı, askeri tören için Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’na götürüldü.

Törene Katılanlar

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Erman Kiraz, AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve AK Parti İl Başkanı Namık Gören katıldı. Çok sayıda vatandaş da şehide son görevlerini yerine getirmek üzere törende hazır bulundu.

Anne ve Babasının Metaneti

Şehidin annesi Muazzez Işık ve babası Abdullah Işık, tören boyunca metanetini korudu. Şehidin annesi, oğlunun tabutuna asker selamı vererek onu son yolculuğuna uğurladı. Duygusal anların yaşandığı törende, İl Müftüsü Ramazan Dolu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, omuzlarda taşınarak şehitlikte toprağa verildi.

Kazanın Detayları

KKTC’nin Güzelyurt kentinde meydana gelen kazada, Piyade Er Uğurcan Işık’ın içinde bulunduğu askeri araç, bir otomobille çarpışmasının ardından devrilmişti. Kazada Piyade Er Uğurcan Işık şehit olurken, 11 asker yaralanmıştı. Yaralı askerlerin tedavileri sürerken, Işık’ın şehit haberi ailesine ve tüm Türkiye’ye derin bir üzüntü yaşattı.