Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KKTC’de askeri araç kaza yaptı: 1 askerimiz şehit oldu

KKTC’de askeri araç kaza yaptı: 1 askerimiz şehit oldu. MSB tarafından yapılan açıklamada, kazanın 22 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştiği bildirildi.

KKTC'de askeri araç kaza

KKTC’de askeri araç kaza yaptı: 1 askerimiz şehit oldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) meydana gelen üzücü bir trafik kazasında bir askerimiz şehit oldu, 11 askerimiz yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, kazanın 22 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştiği bildirildi.

KKTC’de askeri araç kaza yaptı: 1 askerimiz şehit oldu

MSB’nin açıklamasına göre, kazada P.Er Uğurcan Işık adlı kahraman askerimiz hayatını kaybederken, 11 silah arkadaşımız yaralandı. Yaralı askerler, derhal hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumu yakından takip edilirken, tüm tedavi süreçleri hızla yürütülmektedir.

KKTC'de askeri araç kaza yaptı: 1 askerimiz şehit oldu

Taziyeler ve Başsağlığı Mesajı

MSB, bu acı olayın ardından şehidimize Allah’tan rahmet dilerken, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerini iletti. Yaralı askerlerimize ise acil şifalar temenni edildi.

Bu tür olaylar, ülkemizi derin bir üzüntüye boğarken, milletçe birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarma gücünü bir kez daha gösteriyoruz.