Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

St. Patrick’s Athletic-Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda İrlanda temsilcisi St. Patrick’s Athletic ile karşı karşıya gelecek.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda İrlanda temsilcisi St. Patrick’s Athletic ile karşı karşıya gelecek. Avrupa’da yoluna devam etmek isteyen Başakşehir, bu önemli deplasmanda avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. Maç için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Maç Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

St. Patrick’s Athletic-Başakşehir karşılaşması, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu kapsamında oynanacak. Bu kritik mücadele, 22 Ağustos Perşembe günü, Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Maç, Dublin’deki Tallaght Stadyumu’nda oynanacak ve TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim?

Bu önemli karşılaşmayı, Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan Mohammed Al-Emara yönetecek. Al-Emara’nın yardımcıları ise yine Finlandiya’dan Turkka Valjakka ve Juuso Mantere olacak.

Rövanş Maçı Ne Zaman?

İlk maçın ardından rövanş karşılaşması 28 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak. Bu mücadelede galip gelen takım, UEFA Konferans Ligi’nde grup aşamasına kalma hakkı kazanacak.

Başakşehir’in Muhtemel Kadrosu

Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde sahaya çıkacak. Yeni transfer Berat Özdemir’in UEFA listesine dahil edilmesiyle, teknik direktör Atan’ın görev vermesi halinde bu maçta forma giymesi bekleniyor. Ancak dün kadroya katılan Miguel Crespo, bu maçta yer alamayacak. Ayrıca, sakatlıkları süren Matchoi Djalo ve Patryk Szysz de eksikler arasında yer alıyor.

Başakşehir’in Avrupa Macerası

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde turu geçerek Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor. St. Patrick’s Athletic karşısında alınacak iyi bir sonuç, turuncu-lacivertli ekibe grup aşaması için büyük bir avantaj sağlayacak.