Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

St. Gallen-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda İsviçre temsilcisi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda İsviçre temsilcisi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Avrupa’da yoluna devam etmek isteyen Karadeniz ekibi, bu önemli deplasmanda avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek. St. Gallen-Trabzonspor maçı için futbolseverlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Maç Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

St. Gallen-Trabzonspor karşılaşması, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu kapsamında oynanacak. Maç, 24 Ağustos 2024 tarihinde, saat 22:00’de başlayacak. Mücadele, ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

St. Gallen-Trabzonspor Muhtemel 11’ler

St. Gallen ve Trabzonspor’un sahaya çıkması beklenen muhtemel kadroları ise şu şekilde:

St. Gallen: Ati Zigi, Faber, Stanic, Valici, Okoriji, Görtler, Quintilla, Witzig, Toma, Geubbels, Akolo

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Ozan Kabak, Stefan Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Okay Yokuşlu, Bardhi, Trezeguet, Visca, Enis Bardhi

UEFA Konferans Ligi’nde Trabzonspor

Trabzonspor, St. Gallen maçı ile UEFA Konferans Ligi’nde 7. kez sahne alacak. Daha önce bu organizasyonda 6 maça çıkan Bordo-Mavililer, sadece bir galibiyet elde ederken, iki maçta berabere kaldı ve üç kez mağlup oldu. Karadeniz ekibi, bu maçlarda toplam 6 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.

İsviçre Temsilcileriyle Daha Önceki Karşılaşmalar

Trabzonspor, Avrupa kupalarında daha önce İsviçre takımlarından Basel ile iki kez eşleşti. İlk olarak UEFA Avrupa Ligi 2019-2020 sezonunda karşılaştıkları Basel’e karşı evinde 2-2 berabere kalan Bordo-Mavililer, deplasmanda ise 2-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz sezon yine Basel ile karşılaşan Trabzonspor, sahasında 1-0 kazandığı maçı deplasmanda 2-0 kaybederek elendi.

Trabzonspor’un Avrupa Kupalardaki Performansı

Trabzonspor, Avrupa kupalarında bugüne kadar 153 maçta sahaya çıktı. Bu maçlarda 50 galibiyet, 37 beraberlik ve 66 mağlubiyet alan Karadeniz temsilcisi, 177 gol atarken, 232 gol yedi. Bordo-Mavililer, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini 2007-2008 sezonunda Arnavutluk’un Vllaznia takımı karşısında 6-0’lık skorla elde etti.