Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilan Polat için tahliye kararı verildi

Uzun süredir tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, avukatının itirazı sonucunda serbest bırakılma kararı aldı.

Uzun süredir tutuklu bulunan

Uzun süredir tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, avukatının itirazı sonucunda serbest bırakılma kararı aldı. Türkiye’de gündemden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, “kara para aklama ve vergi kaçırma” suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

Dilan Polat’ın Durumu

MASAK tarafından hazırlanan rapor, Dilan Polat’ın ticari ve finansal konularda yetkili olmadığını ortaya koydu. Daha önce cezaevinde yaşadığı psikolojik sorunlarla gündeme gelen Polat, bu raporun ardından serbest bırakılmak için başvuruda bulunmuştu. Ancak, başvurular yurt dışına kaçma riski gerekçesiyle reddedilmişti.

Tahliye Kararı Verildi

Son olarak, Dilan Polat’ın avukatının yaptığı itiraz sonucunda mahkeme, Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. 10 aydır cezaevinde bulunan Polat, ilerleyen saatlerde Marmara İnfaz Kurumları Cezaevi’nden tahliye edilecek.

Engin Polat’ın Durumu

Engin Polat’ın tutukluluğu ise devam ediyor. İlk duruşmaya kadar cezaevinde kalması beklenen Engin Polat, tahliye edilmedi. Dilan Polat’ın ise serbest bırakılması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.