Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’a yeni bir özellik geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların Durum mesajlarına beğeni atabilmesini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp,

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların Durum mesajlarına beğeni atabilmesini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Beta kanalında test edilmeye başlanan bu yeni özellikle, Durum mesajlarına kalp şeklinde bir beğeni tuşu eklenecek.

WhatsApp, uzun süredir beklenen bu özelliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Durum mesajlarına beğeni atma seçeneği, Android 2.24.17.21 beta sürümüyle birlikte test edilmeye başlandı. Bu yenilikle birlikte, kullanıcılar Durum mesajlarını sadece görüntülemek veya cevaplamakla kalmayacak, aynı zamanda beğenilerini de ifade edebilecek.

DURUM MESAJLARINI İZLERKEN KALP SİMGESİ BELİRECEK

Yeni özellikle birlikte, kullanıcılar Durum mesajlarını izlerken ekranda bir kalp simgesi belirecek. Mesaj sahibi ise bu beğenileri, Instagram Hikâyeler’e benzer bir şekilde görüntüleyenler listesinde görebilecek. Ayrıca, kullanıcılar isterse bu beğeni bildirimlerini kapatma seçeneğine de sahip olacak.

Bu yeni beğeni özelliği, kullanıcıların Durum mesajlarına daha hızlı ve kolay bir şekilde reaksiyon göstermesini hedefliyor. Ancak, bu özelliğin genel kullanıma ne zaman sunulacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.