Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da yöresel kıyafet defilesi düzenlendi

Kütahya Belediyesi tarafından 2024 Yılı Ahmet Uluçay Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında yöresel kıyafetler defilesi ve Zeynel Sağ konseri düzenlendi.

Kütahya Belediyesi tarafından 2024

Kütahya’da 2024 Yılı Ahmet Uluçay Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında yöresel kıyafetler defilesi ve Zeynel Sağ konseri düzenlendi.

Belediye bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, geçmişten günümüze taşınan kültürel mirasımızın simgelerinden olan yöresel kıyafet defilesi vatandaşlarımızdan büyük beğeni topladı.

Defilenin ardından sahne alan Kütahyalı sanatçı Zeynel Sağ, birbirinden güzel türkülerle geceye damgasını vurdu. Hisarlı Ahmet, Aşık Sadık gibi üstatlardan ilham alan yerel sanatçının sesi ve sahne performansı vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

Kütahya'da yöresel kıyafet defilesi düzenlendi

BİRLİKTE OLMANIN DEĞERİNİ PAYLAŞMA FIRSATIDIR

Başkan Kahveci, etkinliklerin geleneklerimizi hatırlattığının altını çizerek, “Bu tür etkinlikler, kültürümüzü gelecek nesillere aktarma ve birlikte olmanın değerini paylaşma fırsatıdır” dedi.

Başkan Kahveci tarafından, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle program sona erdi. Şehrimizin kültürel dokusunu bir kez daha görme ve hissetme fırsatı sunan etkinlikler, vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ve takdirle karşılandı.

MUHABİR: Nurcan GÜNAY

Kütahya'da yöresel kıyafet defilesi düzenlendi

FOTOĞRAFLARIN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

1 2 3 5