Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KSBÜ’ye tercih ilgisi yoğun

Türkiye’nin önde gelen sağlık temalı devlet üniversitelerinden biri olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne (KSBÜ) olan ilgi yine büyük oldu.

Türkiye'nin önde gelen sağlık

2024 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı ve Türkiye’nin önde gelen sağlık temalı devlet üniversitelerinden biri olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne (KSBÜ) olan ilgi yine büyük oldu. Üniversitenin doluluk oranı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzde 101 seviyesine ulaştı.

KSBÜ’de Doluluk Oranı Yüzde 101 Oldu

Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren KSBÜ, bu yıl da yoğun ilgi gördü. YKS yerleştirme sonuçlarına göre KSBÜ’ye 1869 öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı. Bu başarı, üniversitenin hem akademik kalitesini hem de öğrenciler tarafından tercih edilen bir eğitim kurumu olma özelliğini bir kez daha ortaya koydu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin’den Tebrik Mesajı

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, YKS 2024 sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, üniversitenin doluluk oranının her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzde 101 seviyesine ulaştığını belirtti. Rektör Tekin, “Üniversitemizi tercih eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Sağlık temalı bir devlet üniversitesi olarak, öğrencilere en iyi eğitimi sunma hedefimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

HABER : TALHA ÜNVER