Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Iberia Tiflis – Başakşehir maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Iberia Tiflis ile karşı karşıya gelecek.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Iberia Tiflis ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma, temsilcimizin Avrupa yolculuğunda bir adım daha ileri gitmesi için büyük önem taşıyor. La Fiorita’yı geçerek tur atlayan Başakşehir, şimdi gözünü bir sonraki tura dikmiş durumda.

Maç Tarihi ve Saati

Iberia Tiflis – Başakşehir maçı 8 Ağustos günü oynanacak. Türkiye saati ile (TSİ) 19.00’da başlayacak olan karşılaşma, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Deplasmanda oynanacak bu ilk maç, Başakşehir’in avantajlı bir skor elde etmek için mücadele edeceği bir fırsat olacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Maçın canlı yayını, futbolseverlerin en çok merak ettiği konulardan biri. Iberia Tiflis – Başakşehir maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın şifresiz olarak yayınlanması, tüm futbolseverlerin bu önemli karşılaşmayı izleyebilmesine imkan tanıyacak.

Başakşehir’in Muhtemel Rakibi

Başakşehir, Iberia Tiflis’i elemesi durumunda play-off turunda İrlanda ekibi St. Patrick’s Athletic ile Azerbaycan ekibi Sabah’ın karşılaşmasından galip çıkan takım ile oynayacak. Bu eşleşme, temsilcimizin Avrupa’da yoluna devam etmesi için bir sonraki engel olacak.

Maç Kadrosu ve Detaylar

Futbolseverler, Iberia Tiflis – Başakşehir maçının muhtemel ilk 11’ini ve taktiksel detaylarını da merak ediyor. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun, deplasmanda avantaj sağlayacak bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor.