Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Kütahyaspor yeni sezon öncesi mangalda buluştu

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek Belediye Kütahyaspor kulübü yeni sezon öncesi mangalda buluştu. Detaylar haberimizde….

TFF 3. Lig 1.

Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, “Sanayicilerimizi, iş dünyamızı şehrin takımına sahip çıkmaya buradan da açıkça davet ediyoruz. Çünkü buna ihtiyacımız var.” dedi. TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek Belediye Kütahyaspor kulübü yeni sezon öncesi mangalda buluştu.

Kulüp binasında gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Osman Altınkaya, Teknik Direktör Hakan Şapçı, kulüp yönetimi ve oyuncular katıldı. Keyifli bir ortamda geçen buluşmada açıklamalarda bulunan Başkan Altınkaya, transfer, şampiyonluk hedefi, sponsorluk dahil birçok konularla ilgili bilgi verdi.

Kulüp olarak bütün transferleri çok ince eleyip sık dokuduklarını bildiren Altınkaya, transferdeki en büyük hedeflerinin geleceğe yatırım olduğunu söyledi.
Transferde ilk olarak teknik direktör ile anlaştıklarını vurgulayan Altınkaya, “Hocamızın ve komitemizin raporu doğrultusunda genç, dinamik bir o kadar da tecrübeli bir kadro kurduk.”dedi.

“TOPLUMUN TÜM KESİMİNİ DESTEĞE BEKLİYORUZ”

Sponsorluklarla ilgili konuşan Altınkaya, tüm Kütahyalılardan destek beklediklerini dile getirdi. Sponsorluk anlamında gruptaki bazı takımlarla mukayese edildiğinde geride olduklarını anlatan Altınkaya, şöyle devam etti:

“Destek bekliyoruz. Bu sadece Vali Bey, Belediye Başkanımız ile olacak birşey değil. Şehrimizdeki küçük esnafların mücadelesiyle masada daha doğrusu ekonomik anlamda onlarla rakip olmamız mümkün değil. Bu anlamda rakip olmamız için sanayicilerimizi, iş dünyamızı şehrin takımına sahip çıkmaya buradan da açıkça davet ediyoruz. Çünkü buna ihtiyacımız var.”

Altınkaya, bütün şehrin maddi manevi ayaklanması gerektiğini dile getirdi.

“HEDEFİMİZ BELLİ BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ”

Fikstürün belli olduğunu hatırlatan Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, ligin ilk maçına galibiyetle başlamak istediklerini ifade etti. İkinci haftadaki Ergene Velimeşe maçıyla şampiyonluk meşalesini yakmayı hedeflediklerini vurgulayan Şapçı, “Hedefimiz belli. Büyük bir gayretle çalışacağız. Büyük bir inançla çalışacağız. Ve inşallah sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız.” dedi.

HABER: YAŞAR SARI

Belediye Kütahyaspor yeni sezon öncesi mangalda buluştu

DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ…