Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de yönetim kurulu değişikliği

Fenerbahçe’de yönetim kurulu değişikliği. İstifalar sonrasında göreve getirilen yeni isimleri Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe'de yönetim kurulu değişikliği.

Fenerbahçe’de yönetim kurulu değişikliği. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde önemli yönetim değişiklikleri yaşandı. Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Komsuoğlu ve Simla Türker Beyazıt, Fenerbahçe Futbol A.Ş.’deki görevlerinden istifa etti. Sarı-lacivertli kulüp, bu istifalar sonrasında göreve getirilen yeni isimleri Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe’de yönetim kurulu değişikliği

Fenerbahçe’den KAP’a yapılan açıklamaya göre, 21 Haziran 2023’ten bu yana Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sertaç Komsuoğlu, 2 Ağustos 2024 tarihinde istifa etti. Komsuoğlu’nun yerine, ilk Genel Kurul’da onaylanmak üzere Hamdi Akın’ın atandığı bildirildi. Atamanın Türk Ticaret Kanunu’nun 363. maddesi uyarınca yapıldığı belirtildi.

Türker Beyazıt’ın Yerine Nezih Barut

Bir diğer istifa ise Simla Türker Beyazıt’tan geldi. 29 Temmuz 2022’den beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Türker Beyazıt, 2 Ağustos 2024 tarihinde görevinden ayrıldı. Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği pozisyonuna ise Nezih Barut atandı. Bu atama da yapılacak ilk Genel Kurul’un onayına sunulacak.

Fenerbahçe, bu değişikliklerle birlikte yönetim kadrosunda yenilikler yaparak, önümüzdeki dönemde kulübün yönetim yapısında yeni bir sayfa açmış oldu.