Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel’in Fenerbahçe ve sigara anısı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, sık sık gündeme dair yaptığı açıklamaların yanı sıra, Fenerbahçe ve sigara ile ilgili duygusal anısını da paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, sık sık gündeme dair yaptığı açıklamaların yanı sıra, Fenerbahçe ve sigara ile ilgili duygusal anısını da paylaştı. Özel, hem Fenerbahçe taraftarlığına olan bağlılığını hem de sigarayı bırakma sürecini anlattı.

Fenerbahçeli Olma Hikayesi

Özgür Özel, çocukluğunda Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirterek, bu bağlılığının nasıl başladığını şu sözlerle ifade etti:

“6-7 yaşlarındayken, dayım beni ve kardeşim Barış’ı İzmir’de oynanan bir İzmirspor-Fenerbahçe maçına götürdü. Fenerbahçe’nin o maçtaki performansı beni çok etkiledi ve o günden beri Fenerbahçe’ye gönül verdim.”

Sigara ile İlgili Anısı

Özgür Özel, 10 yıl önce sigarayı bırakma kararı aldığını ve bu süreçte Fenerbahçe’nin şampiyonluk yaşaması durumunda yeniden sigara içmeyi düşündüğünü belirtti:

“Sigarayı bırakırken kendime ‘Özgür, bırak bu sigarayı. Çok özlersen, Fenerbahçe şampiyonluk turu atarken bir sigara yakarsın’ dedim. Ancak 10 yıldır ne şampiyonluk nasip oldu ne de sigara.”

Fenerbahçe’ye Duyduğu İnanç

Fenerbahçe’nin bu sezon başarılı olacağına inanan Özel, kulüp ve başkan Ali Koç hakkında da olumlu düşüncelerini paylaştı:

“Fenerbahçe’nin bu sezon çok iyi olacağına inanıyorum. Jose Mourinho gibi başarılı bir teknik direktör ile doğru bir tercih yapıldı. Ali Koç, acemiliği ve zorlukları geride bıraktı. Ali Bey ve Fenerbahçe, bence çok iyi bir sezon geçirecek. Koç Ailesi’nin yapısında başarı var. Fenerbahçe bu sezon altın çağını yaşayabilir.”

Fenerbahçe Üyeliği

Aziz Yıldırım’ın FETÖ kumpası sonucu cezaevine girdiği dönemde onu ziyaret ettiğini belirten Özel, Fenerbahçe’nin 15 bin numaralı üyesi olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Aziz Yıldırım’ı cezaevinde ziyaret ettiğimde, kulübe üye olup olmadığımı sordu. Üye olmadığımı söyleyince, ‘Sizi üye yapalım ve güzel de bir numara verelim’ dedi. Bazı numaralar saklıymış… Böylece Fenerbahçe’nin 15 bin numaralı üyesi oldum.”