Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi. PKK’ya yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında 12 teröristi etkisiz hale getirdi.

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında 12 teröristi etkisiz hale getirdi.

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi

TSK, Irak’ın kuzeyinde yer alan Haftanin bölgesinde teröristlerin tespit edilmesi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 PKK’lı terörist Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ile hedef alınarak etkisiz hale getirildi.

Suriye’nin Tel Rıfat Bölgesinde Terörle Mücadele

Aynı zamanda, Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat bölgesinde de terör örgütü PKK’ya karşı operasyonlar sürdü. Bu bölgede tespit edilen 8 terörist, yine SİHA’lar tarafından yapılan müdahale ile etkisiz hale getirildi.

MSB’den Açıklama: “Teröristler İçin Güvenli Bir Bölge Yok”

Milli Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada, “Teröristler için ne Irak’ın ne de Suriye’nin kuzeyi güvenli! Hangi bölgede olursa olsun, terörist unsurları etkisiz hale getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Bakanlık, bu operasyonların terörle mücadelede kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.