Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ta transferi Hasan Arat duyurdu

Beşiktaş’ın bir süredir gündeminde olan Emirhan Topçu transferi nihayet resmiyete kavuştu.

Beşiktaş'ın bir süredir gündeminde

Beşiktaş’ın bir süredir gündeminde olan Emirhan Topçu transferi nihayet resmiyete kavuştu. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Çaykur Rizespor’da forma giyen Emirhan Topçu için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Hasan Arat’ın Açıklamaları

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Transfer çalışmaları devam ediyor. Giovanni van Bronckhorst ile de görüşmeler sürüyor. Bir transferin daha lisansı çıkacak. Beşiktaş’ı çok isteyen oyuncular alınıyor. Emirhan Topçu ve annesi, Beşiktaş’ı çok istedi. Hoca da bu transferi onayladı. Hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

Emirhan Topçu Kimdir?

Emirhan Topçu, 11 Ekim 2000 tarihinde Balıkesir’de dünyaya geldi. Stoper pozisyonunda oynayan genç yetenek, sol bek ve merkez orta saha olarak da görev yapabiliyor.

Kariyer Geçmişi

  • Başlangıç ve Rizespor Altyapısı: Emirhan, futbol kariyerine Rizespor’un altyapısında başladı. Başarılı performansının ardından U21 takımına yükseldi.
  • Profesyonel Sözleşme: 2017 yılında Çaykur Rizespor ile profesyonel sözleşme imzalayan Emirhan’ın kontratı 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.
  • Kiralanma Süreçleri:
    • 2019-2020 sezonunda Bosna Hersek takımlarından Celik Zenica’ya kiralandı.
    • 2020/2021 sezonunu Menemenspor’da kiralık olarak geçirdi.
  • Rizespor Kariyeri: 2023-2024 sezonunda Rizespor formasıyla 32 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.