Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlıurfa’da 5 Çocuğun Öldüğü Kazaya Karışan Ehliyetsiz Sürücü Teslim Oldu

Şanlıurfa’da 5 çocuğun hayatını kaybettiği kazaya karışan ehliyetsiz sürücü Mustafa K., polise teslim oldu.

Şanlıurfa'da 5 çocuğun hayatını

Şanlıurfa’da 5 çocuğun hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan ve ehliyeti bulunmayan otomobil sürücüsü Mustafa K. (19), yanındaki Ş.İ. ile birlikte polise teslim oldu. Akçakale kara yolundaki Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında gece saatlerinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı.

Kaza sonucu 5 çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından başlatılan soruşturma sürüyor. Mustafa K. ve yanındaki Ş.İ.’nin teslim olmasının ardından, yetkililer olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

Olayda hayatını kaybeden 5 çocuğun cenazeleri, Şanlıurfa Mehmet Akif İnal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. Cenazeler, toprağa verilmek üzere Siverek ilçesine gönderildi.

Kazada yaralanan 3 kişinin tedavileri Şanlıurfa Mehmet Akif İnal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Rukiye (9) ve Serhat İsi (7) kardeşlerin babası Mehmet İsi’nin gece boyunca ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. İsi ailesinin diğer üyeleri Abdulselam (12) ve anne Zeynep’in (31) tedavileri ise devam ediyor ve durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Akçakale kara yolundaki Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında dün akşam saatlerinde kontrolden çıkan 34 GB 7089 plakalı otomobil, kaldırımdaki yayalara çarptı. Kaza sonucu Gülbahar (9), Leyla (5) ve Muhammed (8) kardeşler ile kuzenleri Rukiye (9) ve Serhat (7) İsi hayatını kaybetti. Aynı kazada, 2 çocuğun anne-babasıyla bir kardeşi de yaralandı.