Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağrı’da 2 Otomobilin Çarpıştığı Kazada 13 Kişi Yaralandı

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı. Yaralılar Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kaza ile ilgili incelemeler devam ediyor.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde, iki

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde, birinde taziyeye gidenlerin bulunduğu iki otomobilin çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı. Kaza, Eleşkirt-Ağrı kara yolu Çiftepınar köyü kavşağı mevkisinde gerçekleşti.

Sürücü M.U. idaresindeki 34 GFD 356 plakalı otomobil, yakınlarının taziyesi için köye giden N.A’nın kullandığı 34 DHN 334 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu her iki araçta bulunan toplam 13 kişi yaralandı.

Kazanın hemen ardından bölgeye polis, jandarma, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralananlar arasında araç sürücüleri M.U. ve N.A. ile H.Ö, E.U, A.Ö, M.U, N.U, F.Ö, E.U, Ç.A, Y.A, R.Y. ve M.E. bulunuyor. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Olayla ilgili inceleme başlatan yetkililer, kazanın nedenini ve oluş şeklini araştırıyor. Trafik güvenliği konusunda vatandaşların daha dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.