Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akel, Dünya Fenerbahçeliler Günü Etkinliğine Katıldı

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğine katıldı

Gediz Belediye Başkanı Necdet

Akel, Dünya Fenerbahçeliler Günü Etkinliğine Katıldı

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Adnan Menderes Yaşam Parkında düzenlenen Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğine katıldı.

Etkinlikte Başkan Akel’e, Gediz Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Sarı, Mehmet Paksoy ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yıldız eşlik etti. Başkan Akel, etkinlikte yaptığı konuşmada Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türk sporuna ve sosyal hayata katkılarından bahsederek taraftarlara seslendi.

Başkan Akel’den Fenerbahçe’ye Övgü

Başkan Necdet Akel, konuşmasında Fenerbahçe’nin sadece futbol alanında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkan bir kurum olduğunu vurguladı. Akel, “Fenerbahçe Spor Kulübü, sadece futbol alanında değil, sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkan bir kurumdur. Tüm Fenerbahçelilerin Dünya Fenerbahçeliler Gününü kutluyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyesi de Katıldı

Etkinliğe, Gediz Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Sarı ve Mehmet Paksoy ile Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yıldız da katıldı. Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyesi, etkinlikte Başkan Akel’e eşlik ederek, Fenerbahçe taraftarlarıyla bir araya geldiler.

Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği, coşkulu anlara sahne olurken, Başkan Akel’in konuşması ve katılımcıların yoğun ilgisi dikkat çekti.

HABER: Nurcan Günay