Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahyalı kadın girişimci azmiyle örnek oldu 

Kütahyalı kadın girişimci ev yemekleri ile vatandaşların vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Şerife Gölçelebi, “Biz kesinlikle lokanta değiliz. Ev yemekleri lezzetini sunuyoruz.” dedi. 

Kütahyalı kadın girişimci ev

Kütahyalı kadın girişimci ev yemekleri ile vatandaşların vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Şerife Gölçelebi, “Biz kesinlikle lokanta değiliz. Ev yemekleri lezzetini sunuyoruz.” dedi. 

Kütahya’da iki yıl önce kafe devir alarak iş hayatına atılan Şerife Gölçelebi, daha sonra el lezzetini konuşturduğu gıda sektörüne girdi. 

Kafeyi bir süre sonra ev yemekleri yapan bir işletmeye çevirdiğini anlatan Gölçelebi, ardından şu anda hizmet verdiği işletmesine taşındı. 

“Biz kesinlikle lokanta değiliz.” diyen Gölçelebi, insanların ilgisinin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. 

Hayallerinin ilkini gerçekleştirdiğini aktaran Gölçelebi, ilerleyen süreçte şubeler açmayı planlandığını dile getirdi. 

“TATLILARIMIZI KENDİMİZ YAPIYORUZ”

Menüde birbirinden güzel ev yemeklerinin bulunduğunu vurgulayan Gölçelebi, “Her gün et ve köfte yemeğimiz bulunuyor. 3-4 çeşit sebze yemekleri çıkıyor. Bunun yanında iki çeşit çorbamız var. Bunların haricinde de meze, salata çeşitlerimiz var. Soslu tavuklar ve soslu makarna çeşitlerimiz var. Yöreselde de mantımız, cimciğimiz var”

Yemeğin ardından ağızları tatlandırması için tatlı çeşitlerinin bulunduğunu bildiren Gölçelebi, hazır tatlı kullanmadıklarını ve kendilerinin yaptığını ifade etti. 

“BÜTÜN OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ BOŞA ÇIKARDIK”

İlk iş hayatına atıldığında müşterilerden güzel tepkiler geldiğini aktaran Gölçelebi, çevresinde ise ‘herkes evinde yiyor, niye sana gelsinler’ gibi cümleler kurulduğunu söyledi. 

“Ama biz hiç vazgeçmedik, yılmadık” diyen Gölçelebi, şöyle devam etti:

“Günde 13-14 saat çalışıyorum. Ailecek çalışıyoruz işimizde. Bütün o olumsuz düşünceleri boşa çıkardık. Müşterilerden dönüşlerimiz çok güzel. Oldukça beğenildiğini söylüyorlar.”

Müşterilerden gelen en çok talebin kelle paça, işkembe çorbası olduğunu belirten Gölçelebi, “Biz de bunu ev yemeğine girdiğini düşünmediğimiz için açıkçası yapmıyoruz ama çok ısrarla istenilen bir şey.” diye konuştu. 

Gölçelebi, Sevgi Yolu üzerinde bulunan Akbank’ın aralığındaki işletmesine tüm vatandaşları davet etti.

HABER:YAŞAR SARI MEHMET KAÇAR BÜNYAMİN DOĞAN

Kütahyalı kadın girişimci azmiyle örnek oldu

Diğer fotoğraflar için tıklayınız…

1 2 3 7