Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe En Nesyri ile anlaştı

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferinde sona yaklaştı.

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferinde sona yaklaştı. Kulübün, oyuncuyla yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve anlaşmaya varıldığı belirtiliyor.

Youssef En-Nesyri ile 4 Yıllık Anlaşma

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Fenerbahçe’nin, Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık bir anlaşma yaptığı bildirildi. Anlaşma kapsamında En-Nesyri’nin yıllık 4 milyon euro net ücret alacağı ve başarıya bağlı bonuslar kazanacağı ifade ediliyor.

En-Nesyri Antrenmana Katılmadı

Sevilla forması giyen En-Nesyri, kulübünün cuma günü gerçekleştirdiği antrenmanda yer almadı. Sevilla, oyuncunun sol dizindeki zorlanma nedeniyle antrenmana çıkmadığını duyurdu. Ancak, İspanyol basınında yer alan haberlere göre, En-Nesyri’nin antrenmana çıkmamasının transfer süreciyle bağlantılı olabileceği iddia ediliyor.

Youssef En-Nesyri’nin Kariyer Performansı

Tecrübeli golcü, Sevilla formasıyla toplamda 196 maça çıktı ve bu maçlarda 73 gol ve 7 asist kaydetti. Fenerbahçe’nin bu transferle hücum hattını güçlendirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Resmi Açıklama Bekleniyor

Fenerbahçe’nin, En-Nesyri transferini kısa süre içinde resmiyete kavuşturması bekleniyor. Transferin resmileşmesiyle birlikte, En-Nesyri’nin takıma katılması ve yeni sezonda forma giymesi planlanıyor.