Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otomobil Sporlarında Hafta Sonu Offroad Heyecanı: Artvin ve Niğde

Bu hafta sonu otomobil sporlarında, Artvin’de Karadeniz Offroad Kupası, Niğde’de ise Akdeniz Offroad Kupası gerçekleştirilecek.

Bu hafta sonu otomobil

Bu hafta sonu otomobil sporlarında, Artvin’de Karadeniz Offroad Kupası, Niğde’de ise Akdeniz Offroad Kupası gerçekleştirilecek.

Artvin’de Karadeniz Offroad Kupası

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu açıklamasına göre, Karadeniz Offroad Kupası’nın ikinci yarışı, Murgul Offroad Spor Kulübü (MUROFF) tarafından Spor Toto ve Murgul Belediyesi’nin katkılarıyla 14 Temmuz Pazar günü Artvin’in Murgul ilçesinde düzenlenecek. Murgul Damar mevkisinde 22 araç ve 44 sporcunun katılacağı yarışma saat 11.30’da başlayacak.

Niğde’de Akdeniz Offroad Kupası

Akdeniz Offroad Kupası, Kahramanlar Offroad Spor Kulübü tarafından 13-14 Temmuz tarihlerinde Niğde’de gerçekleştirilecek. Niğde Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen organizasyon, yarın saat 16.00’da Ömer Halisdemir Meydanı’nda start seremonisiyle başlayacak. Kent merkezindeki Niğde Evleri Yerleşkesi’nde oluşturulan parkurda koşulacak yarışın startı ise 14 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de verilecek.