Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

8 yeni film sinemaseverlerle buluşacak

8 yeni film sinemaseverlerle buluşacak. 6’sı yabancı, 2’si yerli olmak üzere toplamda 8 yeni film vizyona giriyor.

8 yeni film sinemaseverlerle

8 yeni film sinemaseverlerle buluşacak. Bu hafta sinemaseverler için dopdolu bir program var. 6’sı yabancı, 2’si yerli olmak üzere toplamda 8 yeni film vizyona giriyor.

8 yeni film sinemaseverlerle buluşacak

Lee Isaac Chung’un yönettiği “Kasırgalar”, gerilim ve aksiyon tutkunlarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Glen Powell, Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos ve diğerleriyle dolu kadrosuyla Twister’ın bağımsız bir hikayesini konu ediniyor.

Beni Ay’a Uçur

Scarlett Johansson ve Channing Tatum’un başrollerini paylaştığı romantik komedi “Beni Ay’a Uçur”, NASA’nın çılgın bir planla Ay’a iniş görevini kurtarma çabalarını eğlenceli bir şekilde sunuyor.

Anne, Kalk!

Niclas Larsson’un yönettiği “Anne, Kalk!”, komedi ve dramın iç içe geçtiği sıcak bir hikaye sunuyor. Ewan McGregor, Rhys Ifans ve Taylor Russell gibi isimlerin performanslarıyla dikkat çeken film, aile ilişkilerini ve anlayışı konu ediniyor.

Haftanın Korku Filmleri

Ti West’in Maxine üçlemesinin son filmi “MaXXXine”, 70’lerdeki bir katliamdan sağ kurtulan Maxine’in Hollywood yolculuğunu konu alıyor. Andy Fickman’ın “Işıkları Söndürme” ise doğaüstü olaylarla dolu bir müzik festivali deneyimini izleyiciyle buluşturuyor.

Yerli Korku Filmleri

Anastasiya Budakva’nın “Cin Köyü”, Cemal Fidan’ın “Vefk-i Cin Sekar” ve Atakan Şatıroğlu’nun “Lumme” gibi yerli yapımlar da korku severleri beyaz perdede bekliyor. Bu filmler, Türk sinemasının korku türündeki güncel ve etkileyici örneklerini sunmayı hedefliyor.

Sinemaseverler için dolu dolu bir hafta başlıyor, hangi filmi seçeceğinizi şimdiden düşünmeye başlayabilirsiniz!