Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BinBin halka arz başvurusunda bulundu

1000 Yatırımlar Holding’in yüzde 89 hissesine sahip olduğu BinBin, halka arz başvurusunda bulunduğunu bildirdi.

1000 Yatırımlar Holding'in yüzde

1000 Yatırımlar Holding’in yüzde 89 hissesine sahip olduğu BinBin, halka arz başvurusunda bulunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Bu gelişme, şirketin Türkiye ve uluslararası pazarlarda daha güçlü bir varlık göstermesinin önünü açacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kütahya Haber’in en güncel ekonomi haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

BinBin’in Hizmet Ağı ve Kullanıcı Sayısı

2019 yılında kurulan BinBin, Türkiye’de İstanbul, Konya, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Uşak ve Sakarya’nın yanı sıra yurt dışında Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Makedonya ve Arnavutluk’ta e-scooter kiralama hizmetleri sunuyor. Şirket, 25 binden fazla e-scooter ile yaklaşık 4 milyon kullanıcıya hizmet veriyor.

Kadir Abdik’in Açıklamaları

1000 Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Abdik, BinBin’in halka arz sürecinin şirketin şeffaflık, güven ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda büyümesini destekleyeceğini belirtti. Abdik, yatırımcıların bu sürece dahil olmasının, BinBin’in yeni yatırımlar yaparak teknoloji altyapısını güçlendirmesi ve hizmet ağını genişletmesi için büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Çevre Dostu ve Yenilikçi Çözümler

BinBin, halka arz süreciyle birlikte çevre dostu ve yenilikçi çözümleriyle şehir içi ulaşımını dönüştürmeye devam edeceğini vurguladı. Kadir Abdik, yatırımcıların desteğiyle birlikte mikro mobilite sektöründe öncü konumlarını daha da pekiştirmeyi ve uluslararası pazarlarda daha güçlü bir varlık göstermeyi hedeflediklerini belirtti.