Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muğla’da kayıp olarak aranan alzheimer hastası sağ olarak bulundu

Ören Mahallesi’nde yaşayan Y.E.’nin evinden ayrıldıktan sonra ailesi tarafından bulunamaması üzerine yetkililere kayıp ihbarı yapıldı.

Ören Mahallesi'nde yaşayan Y.E.'nin

Muğla’da kayıp olarak aranan alzheimer hastası sağ olarak bulundu. Muğla’nın Milas ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki alzheimer hastası, yapılan yoğun aramalar sonucunda sağ olarak bulundu. Ören Mahallesi’nde yaşayan Y.E.’nin evinden ayrıldıktan sonra ailesi tarafından bulunamaması üzerine yetkililere kayıp ihbarı yapıldı.

Muğla’da kayıp olarak aranan alzheimer hastası sağ olarak bulundu

İhbarın ardından jandarma ve AFAD ekipleri hızla harekete geçerek arama çalışmalarına başladı. Kapsamlı bir arama operasyonu yürüten ekipler, bölgedeki vatandaşların da desteğiyle geniş bir alanda araştırma yaptı.

Portakal Bahçesinde Bulundu

Yoğun arama çalışmaları sonucunda, alzheimer hastası Y.E., bir portakal bahçesinde uyurken bulundu. Sağlık durumu kontrol edilen Y.E., herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı tespit edildikten sonra ailesine teslim edildi.

Aileden Teşekkür

Y.E.’nin ailesi, kayıp ihbarının ardından hızlı ve etkili bir şekilde harekete geçen jandarma ve AFAD ekiplerine teşekkür etti. Ailenin mutluluğu ve rahatlaması, Y.E.’nin sağ salim bulunmasıyla perçinlendi.

Alzheimer Hastaları İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu tür vakalar, alzheimer hastalarının güvenliği konusunda dikkat edilmesi gereken noktaları bir kez daha gündeme getirdi. Alzheimer hastalarının güvenli bir ortamda bulunmaları ve gözetim altında tutulmaları, benzer durumların önüne geçmek için büyük önem taşıyor.