Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Havalimanı “Avrupa’nın En İyi Havalimanı” ödülünü aldı

İstanbul Havalimanı “Avrupa’nın En İyi Havalimanı” ödülünü aldı. İGA CEO’su Selahattin Bilgen’e takdim edildi.

İstanbul Havalimanı "Avrupa'nın En

İstanbul Havalimanı “Avrupa’nın En İyi Havalimanı” ödülünü aldı. İstanbul Havalimanı, Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI Europe) tarafından düzenlenen 34. Genel Kongre’de “Avrupa’nın En İyi Havalimanı” ödülüne layık görüldü. Ödül, ACI Europe Genel Direktörü Olivier Jankovec tarafından İstanbul’da düzenlenen törende İGA CEO’su Selahattin Bilgen’e takdim edildi.

Bilgen’in Memnuniyeti ve Vizyonu

İGA CEO’su Selahattin Bilgen, İstanbul Havalimanı’nın bu prestijli ödülü bir kez daha kazanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilgen, ödülün havalimanının sürdürülebilirlik, erişilebilirlik, inovasyon ve teknolojik ilerleme alanlarındaki üstün performansını taçlandırdığını belirterek, gelecekte de mükemmelliği hedeflemeye devam edeceklerini vurguladı.

Gelecek Planları ve Ev Sahipliği

İstanbul Havalimanı, ACI Europe’un gelecek yıllık genel kongresinin Atina Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı’nda 2025 yılında düzenleneceği açıklamasıyla önemli bir rol üstlendi. Ayrıca havalimanının 2026 yılında ACI World “Müşteri Deneyimi Zirvesi”ne ev sahipliği yapacak olması da sektördeki liderliğini pekiştirdi.