Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 14 Gözaltı

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 14 Gözaltı. Uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik dikkatli bir operasyon düzenledi.

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu: 14

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 14 Gözaltı Tekirdağ’da gerçekleştirilen geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik dikkatli bir operasyon düzenledi.

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 14 Gözaltı

Operasyon, Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucu 14 zanlı yakalandı ve gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Maddeler

Şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda, 156 sentetik ecza hap, 24 gram eroin, 20 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 15 bin 500 lira nakit para bulundu.

Yasal Süreç

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor. Yapılan ilk sorgulamalarda, zanlıların uyuşturucu ticareti ile bağlantılı oldukları belirlenmiş olup, soruşturmanın derinleştirilerek devam ettiği bildirildi.