Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

13 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. 13 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi…

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, Irak ve Suriye’nin çeşitli bölgelerinde tespit edilen 13 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bu operasyonlar, terör örgütünün faaliyet alanlarını daraltmak ve sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülüyor.

Suriye’nin Kuzeyi ve Zeytin Dalı Bölgeleri

MSB, Suriye’nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerinde de terörle mücadele çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Bu bölgelerde tespit edilen 3 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi. Operasyonlar, bölgede güvenliği sağlamak ve terörist unsurları temizlemek amacıyla yoğun bir şekilde devam ediyor.

MSB’nin Açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı, yapılan operasyonlarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam!” dedi.