Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göztepe, orta saha oyuncusu Turgay Gemicibaşı ile yollarını ayırdı

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, orta saha oyuncusu Turgay Gemicibaşı ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Trendyol Süper Lig'in yeni

Göztepe, orta saha oyuncusu Turgay Gemicibaşı ile yollarını ayırdı. Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, orta saha oyuncusu Turgay Gemicibaşı ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulüpten Resmi Açıklama

Sözleşme Karşılıklı Anlaşma ile Feshedildi

Göztepe Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Turgay Gemicibaşı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Açıklamada, “Kulübümüz ve Turgay Gemicibaşı arasında yapılan görüşmeler neticesinde oyuncunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Turgay’a devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Geçmiş Sözleşme Detayları

Turgay Gemicibaşı, Göztepe ile şubat ayında 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak, kulüp ve oyuncu arasında yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmenin karşılıklı olarak sona erdirilmesine karar verildi.

Turgay Gemicibaşı’nın Göztepe Kariyeri

Katkıları ve Performansı

Göztepe’de geçirdiği süre boyunca Turgay Gemicibaşı, orta sahadaki performansı ile dikkat çekmişti. Ancak, taraflar arasındaki anlaşmazlıklar ve stratejik değişiklikler, bu ayrılığın gerçekleşmesine neden oldu.

Yeni Kariyer Adımları

Gemicibaşı’nın yeni kariyer yolculuğunda neler yapacağı merakla bekleniyor. Göztepe taraftarları, oyuncuya gelecekte başarılar dileyerek desteklerini ifade etti.