Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung, ABD’de en çok satan oldu

2024 yılı, akıllı telefon pazarında önemli bir değişime sahne oldu ve Samsung, ABD’de en çok telefon satan marka konumuna yükseldi.

2024 yılı, akıllı telefon

2024 yılı, akıllı telefon pazarında önemli bir değişime sahne oldu ve Samsung, ABD’de en çok telefon satan marka konumuna yükseldi.

Samsung Liderliği Ele Geçirdi

Son yayınlanan pazar araştırması verilerine göre, Samsung, ABD’deki akıllı telefon pazarında yüzde 38’lik bir satış payı elde ederek lider konuma geldi. Rakibi Apple ise yüzde 33 ile ikinci sırada yer aldı.

Pazar araştırması şirketi CIRP’nin raporuna göre, Samsung’un ABD’deki başarısında, daha uygun fiyatlı Galaxy A serisi modellerinin geniş tüketici kitlesine hitap etmesi önemli rol oynadı.

Samsung’un Avantajları

Samsung’un iPhone’lara göre daha uygun fiyatlı seçenekler sunması, geniş ürün yelpazesi ve teknolojiyi erişilebilir kılan stratejileri, markanın ABD pazarındaki başarısını destekliyor.

Apple’ın Zorlukları

Apple’ın pazar payındaki düşüşüne ise yüksek fiyatlar, yenilik eksikliği ve tedarik zinciri sorunları gibi faktörler neden oluyor. Bu durum, şirketin üst segmentteki liderliğini koruma çabalarını zorlaştırıyor.