Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bozdoğan 47” operasyonlarında 28 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan 47” operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan 47” operasyonlarında 28 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Kütahya Haber’in en güncel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Operasyonların Detayları

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Adana, Bursa, İstanbul ve Manisa illerinde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonların düzenlendiğini duyurdu.

Yerlikaya, İl Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda döviz, Türk lirası ve dijital materyale el konulduğunu belirtti. “Bozdoğan 47” adı verilen operasyonlarda 28 şüphelinin yakalandığını ifade eden Yerlikaya, şunları söyledi: “4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Bozdoğan 47 operasyonlarında 28 şüpheli yakalandı. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmeye devam edeceğiz.”