Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de motokuryeler öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı

İzmir’de motokuryeler, görevi sırasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman ve Samet Özgül’ün anısına toplandı.

İzmir'de motokuryeler, görevi sırasında

İzmir’de motokuryeler, görevi sırasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman ve Samet Özgül’ün anısına toplandı.

Kütahya Haber’in en güncel genel haberlerini almak için ‘buraya‘ tıklayabilirsiniz.

Balıkesir’de sipariş götürdüğü sırada bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden 20 yaşındaki Akman ve Ankara’da trafikte tartışma sonucu bıçaklanarak öldürülen motokurye Özgül için Fahrettin Altay Meydanı’nda bir araya gelen motokuryeler, konvoyla Alsancak Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürdüler.

İzmir'de motokuryeler öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı

Hukuki Süreç ve Adalet Talebi

Grup adına açıklama yapan motokurye Taner Bişiren, bu buluşmanın motokuryelerin karşılaştığı tehlikeler ve adalet talebi için önemli olduğunu vurguladı. Bişiren, “Motokuryelerin öldürülmesine ilişkin hukuki sürecin devam ettiğini ve mahkeme öncesi dikkat çekmek amacıyla toplandıklarını” belirterek, destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

Ailelerin Adalet Beklentisi

Etkinliğe katılan Karabük’te trafik kazasında hayatını kaybeden motokurye Tevfik Arayıcı’nın annesi Bahar Biçiren de konuşmasında, “Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi.