Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram Canlı Yayınları İçin Yeni Özellik: Sınırlı Paylaşım

Instagram, kullanıcılarına yakın arkadaş listelerine özel canlı yayın yapma imkanı sunan yeni bir özellik duyurdu.

Instagram, kullanıcılarına yakın arkadaş

Instagram, kullanıcılarına yakın arkadaş listelerine özel canlı yayın yapma imkanı sunan yeni bir özellik duyurdu. Detaylarına birlikte göz atalım.

Instagram, Canlı Yayında Yakın Arkadaşlar Özelliğini Duyurdu

Instagram, Perşembe günü kullanıcıların sadece Yakın Arkadaş listelerine canlı yayın yapabilme özelliğini tanıttı. Yeni “Canlı Yayında Yakın Arkadaşlar” özelliği, kullanıcıların en fazla üç kişiyle birlikte canlı yayın yapmasına olanak tanıyor.

Instagram, Yakın Arkadaşlarınıza Canlı Yayın Yapma İmkanı Sunacak

Instagram, bu yeni özelliğin, kullanıcıların zihinlerindekini paylaşmak, spontan buluşmalar düzenlemek, mizah paylaşmak, geziler planlamak, birlikte ödev yapmak veya sadece gerçek zamanlı olarak rahatça takılmak için kullanılabileceğini belirtiyor.

Instagram, 2016 yılında canlı yayın özelliğini kullanıma sundu ancak bu özellik her zaman halka açık ve sizi takip eden herkes için erişilebilir durumdaydı. Bu özellik, geniş çapta ünlüler ve etkileyiciler tarafından hayranlarıyla bağlantı kurmanın bir yolu olarak kullanıldı. Ancak, düzenli kullanıcılar için, canlı yayını herkese açmak cazip gelmeyebilir.

Instagram Canlı Yayınları İçin Yeni Özellik

Bu yeni özellikle Instagram, kullanıcıların yayınlarını kimlerin görebileceği konusunda kontrol sahibi olmalarına olanak tanıyor. Bu, geçmişte canlı yayın özelliğini kullanmamış olanları denemeye teşvik edebilir.

Instagram’ın Özel ve Özenle Seçilmiş Bağlantılara Yönelik İtmesi

Yeni özelliğin piyasaya sürülmesi, Instagram’ın platformunda daha fazla özel ve özenle seçilmiş bağlantılara doğru bir yönelim içinde olduğunu gösteriyor.

Geçen yılın sonlarında şirket, sadece metin ve emoji kullanarak güncelleme yapma imkanı sunan Notlar özelliğini tanıttı.

Kullanıcılar, arkadaşlarının gelen kutularının üstünde 24 saat boyunca görünecek bir not yayınlayabiliyorlar. Instagram, bu özelliği, kullanıcıların arkadaşlarıyla hafif ve özel bir şekilde sohbet başlatmasının bir yolu olarak görüyor.