Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Takıma tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Takıma tebrik telefonu. Teknik direktör Vincenzo Montella, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’yla konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takıma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Takıma tebrik telefonu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu’nda Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı’nı telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan, teknik direktör Vincenzo Montella, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’yla konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Takıma tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geleneği bozmayarak kazanılan önemli bir maçın ardından milli takımı aradı ve tebrik etti. Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3 puanı alan milli takıma tebriklerini ileten Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ay-yıldızlı oyuncular Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile de konuştu.

Montella ile Görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak teknik direktör Vincenzo Montella ile görüştü. Erdoğan, Montella’ya “Tebrik ediyoruz, mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert’in attığı gol şampiyonanın en önemli golü sayılabilir. Arda’nın attığı gol de dört dörtlük bir goldü. Bütün futbolcuların gözlerinden öpüyorum,” dedi. Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak Portekiz maçına davet etti.

Arda Güler ile Konuşma

Erdoğan daha sonra takımın ikinci golünü atan Arda Güler’le konuştu. Erdoğan, Arda’ya “Şampiyonanın en güzel gollerinden biri bu olacak. Devamını bekliyoruz,” dedi. Milli yıldız ise buna karşılık olarak “İnşallah devamı gelecek,” dedi.

Kerem Aktürkoğlu ile Sohbet

Maçın son anlarında üçüncü golümüzü atan Kerem Aktürkoğlu’yla da konuşan Erdoğan, tecrübeli yıldızı “Kalecinin çıkışını iyi değerlendirdin. Tebrik ediyorum,” diyerek kutladı. Kerem Aktürkoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Montella’nın Doğum Günü Kutlaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca bugün 50. yaşına giren Vincenzo Montella’nın doğum gününü de kutladı. Montella, bu özel günde aldığı galibiyetin ve tebriklerin kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

Milli takımın Gürcistan galibiyeti sonrası aldığı bu tebrikler, hem teknik ekip hem de oyuncular için büyük bir moral kaynağı oldu. Tüm gözler şimdi Portekiz maçına çevrilmiş durumda.