Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Takımın yıldızları Gürcistan maçını yorumladı

Milli Takımın yıldızları Gürcistan maçını yorumladı. Arda Güler maçın ardından, “Bu golün hayalini kuruyordum” dedi.

Milli Takımın yıldızları Gürcistan

Milli Takımın yıldızları Gürcistan maçını yorumladı. A Milli Takımı, EURO 2024 F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek grup liderliğine yükseldi. Maç sonrası duygularını paylaşan milli takımın yıldız oyuncularından Arda Güler, “Bu golün hayalini kuruyordum” dedi.

Milli Takımın yıldızları Gürcistan maçını yorumladı

Güler, yaptığı açıklamada, “İnanılmaz hisler içindeyim. Çünkü, bu golün hayalini kuruyordum. Buradaki insanlara mutluluk yaşatmak istiyordum. Bana inanılmaz sevgi var, ben de bunun karşılığını vermek için çok çalışıyorum. Böyle gollerle umarım onları mutlu edebilirim,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Gol anında vuruyorum böyle. İdman sonlarında böyle vuruşları çok çalışıyorum,” diyen Güler, kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirtti. Real Madrid ve Ancelotti’nin desteğine değinen genç oyuncu, “Ancelotti Hocamız bana mesaj attı, başarılar diledi. Real Madrid’in desteği de beni çok motive ediyor. Buradaki herkesin hakkını vermek gerekiyor. İnanılmaz bir atmosfer vardı,” diye konuştu.

En Büyük Hediye

Karşılaşmanın açılış golünü atan Mert Müldür, şampiyonaya galibiyetle başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müldür, “Hocamız maçtan önce alacağımız galibiyetin en büyük hediye olacağını söylüyordu. Buradan onun doğum gününü tekrar kutluyorum,” dedi. Müldür, takımın performansından ve elde ettikleri sonuçtan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Bugün Top Bizi Bayağı Sevdi

A Milli Futbol Takımı’nın 27 yaşındaki hücum oyuncusu Yusuf Yazıcı, Gürcistan galibiyetinin ardından duygularını paylaştı. Yazıcı, “Çok mutluyuz. Türk taraftarların desteğine çok teşekkür ediyoruz. Sanki Türkiye’de oynamış gibiydik. Nereye gidersek gidelim her yerde bizimle beraberler,” dedi. Önlerindeki Portekiz maçına odaklandıklarını belirten Yazıcı, “Arda çok fantastik bir gol attı. Belki de bittikten sonra turnuvanın en iyi golleri arasında olacak. Onun adına çok mutlu oldum. İnanılmaz bir sol ayak golü,” ifadelerini kullandı.

Son bölümde yaşanan baskıya ilişkin bir soruya ise Yazıcı, “Bazen şans yanınızda olsun, top sizi sevsin istiyoruz. Bugün top bizi biraz değil bayağı sevdi. Onun için çok mutluyuz. Gol olsa farklı şeyler konuşacaktık şu an. Ama peşine de Kerem’in golüyle çok mutlu olduk. Hocaya da çok iyi bir hediye vermiş olduk,” diye yanıt verdi.

Milli takımın yıldızları, Gürcistan galibiyetiyle grupta liderliği elde ederken, önlerindeki Portekiz maçına da büyük bir motivasyonla hazırlanmaya devam ediyorlar.