Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düğünde havai fişek patlaması

Düğünde havai fişek patlaması. Silvan ilçesinde, bir düğün sırasında havai fişek patlaması yaşandı ve 5 kişi yaralandı.

Düğünde havai fişek patlaması.

Düğünde havai fişek patlaması. Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, bir düğün sırasında havai fişek patlaması yaşandı ve 5 kişi yaralandı.

Düğünde havai fişek patlaması

Olay, Silvan ilçesi kırsal Beypınar Mahallesi’ndeki bir düğünde meydana geldi. Tek katlı evin damından atılan havai fişeklerden biri kalabalığın arasına düşerek patladı.

Yaralılar ve Müdahale

Damat Lokman B, Mehmet Berat E, Azize G, Fatma B. ve Kerem C. çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılar, Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzünden yaralanan Kerem C. ise Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

İnceleme ve Tedavi

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı. Kerem C.’nin hastanedeki tedavisi devam ederken diğer yaralılar taburcu edildi.

Patlama Anı Kamerada

Patlama anı, bir davetlinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde havai fişeklerden birinin kalabalığın arasına düştüğü, ardından patlama yaşandığı ve panikle kaçışların olduğu görülüyor. Çevredeki kişiler, yaralılara yardım etmek için hemen harekete geçiyor.