Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuşadası ve Didim’de sıcaktan bunalanlar sahilde vakit geçirdi

Kuşadası ve Didim’de sıcaktan bunalanlar sahilde vakit geçirdi. Kuşadası ve Didim’de, sıcak havadan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti.

Kuşadası ve Didim'de sıcaktan
Kuşadası ve Didim’de sıcaktan bunalanlar sahilde vakit geçirdi. Aydın’ın popüler tatil bölgeleri Kuşadası ve Didim’de, sıcak havadan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti.

Kuşadası ve Didim’de sıcaktan bunalanlar sahilde vakit geçirdi

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen tatilciler, Söke-Aydın kara yolu Sazlı mevkisinde trafik yoğunluğuna sebep oldu. Trafik polisleri, bölgede yoğunluğu kontrol altına almak için gerekli önlemleri aldı.

Kuşadası’nda Yoğunluk

Kuşadası’nda tatilciler, Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’ndaki koylar ve Kadınlar Denizi Plajı başta olmak üzere sahillerde yoğunluk oluşturdu. Koylara kadar inen onlarca yaban domuzu, vatandaşların ilgisini çekti ve ilginç görüntüler oluşturdu.

Didim’de Serinleme Noktası: Altınkum Plajı

Didim’de ise tatilciler, adını kumunun renginden alan dünyaca ünlü Altınkum Plajı ile kentteki mavi bayraklı plajlarda vakit geçirdi. Denize giren vatandaşlar, sıcak havadan bunalarak serinlemenin keyfini çıkardı.

Her iki ilçede de sıcak havanın etkisiyle sahillerde yaşanan yoğunluk, yaz mevsiminin gelişini bir kez daha hissettirdi. Tatilciler, güneşin ve denizin tadını çıkararak stres attı.