Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Okan Buruk için imza töreni düzenledi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’la sözleşme uzatılmasına ilişkin imza töreni gerçekleştirildi.

Ali Sami Yen Spor

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme uzatma anlaşmasına vardı. Bu önemli an, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirilen imza töreniyle taçlandırıldı. Törene kulüp başkanı Dursun Özbek de katıldı.

Başarılı Teknik Direktörle Devam Kararı

Galatasaray, teknik direktör olarak 2 sezon üst üste lig şampiyonluğu yaşayan Okan Buruk ile sözleşme uzattı. Sözleşmesi sezon sonunda biten Buruk’un yeni sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı. Geçtiğimiz sezon 20 milyon TL maaş alan Buruk’un maaşı rekor bir zamla 110 milyon TL’ye çıkarıldı. İkinci yıl ise Buruk, 140 milyon TL maaş alacak.

Dursun Özbek’in Açıklamaları

Başkan Dursun Özbek, basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Okan Buruk yine rakam konuşmadı, boş sözleşmeye imza attı. Biz kendisini mağdur etmeyiz, yönetim gerekeni yapacak.” dedi. Özbek, ayrıca 2 yıl önce Buruk’un göreve gelmesinin uzun vadeli planlarının bir parçası olduğunu belirterek, “2 yıl sonra Okan Hocamla yine buradayız.” dedi.

Okan Buruk’un Açıklamaları

Okan Buruk, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Türk futbolunda en çok kupa kazanan takım Galatasaray. Dolayısıyla gerçek ‘winner’ takım Galatasaray. Biz de ona hizmet etmeye çalışıyoruz. 2 sene önce beni buraya layık gördüğü için Dursun Özbek’e teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho Hakkında Açıklama

Basın toplantısında, Buruk’a Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye katılmasıyla ilgili bir soru yöneltildi. Buruk, “Ben yoktum görüşmelerde. O yüzden payım yok.” diyerek kısa bir cevap verdi.

Dursun Özbek, Galatasaray’ın hedeflerine vurgu yaparak, “Daha yapacak çok işimiz, kazanacağımız çok kupalar var.” dedi. Okan Buruk’un boş sözleşmeye imza atmasını da, kulübe olan bağlılığının ve güveninin bir göstergesi olarak değerlendirdi.