Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 ilde orman yangını çıktı

3 ilde orman yangını çıktı. havadan ve karadan söndürülmeye çalışılıyor. Yangınların sebebi henüz bilinmiyor.

3 ilde orman yangını
3 ilde orman yangını çıktı. Bursa, Antalya ve Muğla’da öğleden sonra saat 15.00 sıralarında çıkan orman yangınları, bölgedeki ekipler tarafından havadan ve karadan söndürülmeye çalışılıyor. Yangınların sebebi henüz bilinmiyor.

3 ilde orman yangını çıktı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde, Topuk mevkiindeki ormanlık alanda çıkan yangın, alevlerin kontrol altına alınması için yoğun müdahale edilmesine rağmen hala devam ediyor. Bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Hava araçları da yangına müdahale ediyor.

Antalya’da da Orman Yangını Alarmı:

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Alaçamlar Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını, bölgedeki arazilere zarar vermeye başladı. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait hava ve kara araçları müdahale ediyor. Ekiplerin yoğun çalışmalarıyla yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.

Muğla’da da Orman Yangını Korkusu:

Muğla’nın Milas ilçesindeki Alaçamlar Mahallesi’nde de henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını, bölgedeki arazilere zarar vermeye başladı. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait hava ve kara araçları müdahale ediyor. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için çalışmaları sürüyor.

Yetkililerden Uyarı:

Yetkililer, vatandaşları ormanlık alanlarda dikkatli olmaya ve ateş yakmamaya çağırdı. Orman yangınlarının büyük bir tehlike arz ettiğini ve can ve mal kayıplarına yol açabileceğini belirten yetkililer, yangınla ilgili herhangi bir ihbarın 177 Orman Yangınları İhbar Hattı’na bildirilmesini rica etti.