Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurt dışına kaçmaya çalışan 5 FETÖ’cü yakalandı

Yurt dışına kaçmaya çalışan 5 FETÖ’cü yakalandı. Ulusal güvenliğimize karşı tehdit oluşturmaya devam ettiklerini gösteriyor.

Yurt dışına kaçmaya çalışan
Yurt dışına kaçmaya çalışan 5 FETÖ’cü yakalandı. Tekirdağ’da, yurt dışına kaçmaya çalışan 5 FETÖ mensubu emniyet güçlerinin titiz çalışmasıyla yakalandı. Bu olay, hain FETÖ’nün yurt dışına kaçma çabalarının son bulmadığını ve ulusal güvenliğimize karşı tehdit oluşturmaya devam ettiklerini gösteriyor.

Yurt dışına kaçmaya çalışan 5 FETÖ’cü yakalandı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda yasa dışı yollardan yurt dışına çıkacağı belirlenen FETÖ mensuplarının taşındığı üç aracı takibe aldı. Kent girişinde durdurulan araçlarda yapılan aramalarda 41 bin 85 avro, 3 bin 920 dolar, 7 bin 200 lira ve cep telefonları ele geçirildi.

Yakalananlar Kimler?

Yakalanan şüphelilerden 4’ü ihraç polis, 1’i ise ihraç öğretmen olduğu belirlendi. FETÖ’ye üye olmak suçundan dosyaları bulunan bu kişiler, göçmen kaçakçısı oldukları da değerlendirilen otomobil sürücüleri ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Hukuki Sonuç

Hakimlik, eski emniyet mensubu 4 kişinin tutuklanmasına, diğer 4 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Bu Olaydan Neler Öğreniyoruz?

Bu olay, FETÖ’nün yurt dışına kaçma çabalarının devam ettiğini ve ulusal güvenliğimize karşı tehdit oluşturmaya devam ettiklerini gösteriyor. Emniyet güçlerinin bu konudaki titiz çalışmaları ve istihbarat faaliyetleri büyük önem taşıyor. Ayrıca, FETÖ’nün sadece belirli bir meslek grubuyla sınırlı kalmadığını ve farklı alanlarda da faaliyet göstermeye devam ettiğini de hatırlatmak gerekiyor.