Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamit Altıntop’tan dikkat çeken açıklamalar

Hamit Altıntop’tan dikkat çeken açıklamalar. Federasyon ile hiçbir sözleşmem yok,” şeklinde konuştu.

Hamit Altıntop'tan dikkat çeken

Hamit Altıntop’tan dikkat çeken açıklamalar. Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, katıldığı bir spor programında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) 6 yıldır görev yaptığını belirten Altıntop, bu süre zarfında hiçbir ücret almadığını ifade etti. “Bu işi gönüllü yapıyorum, kendi aracımı ve telefonumu kullanıyorum. Federasyon ile hiçbir sözleşmem yok,” şeklinde konuştu.

Hamit Altıntop’tan dikkat çeken açıklamalar

Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’na kısa bir süre kala açıklamalarda bulunan Altıntop, Milli Takım’ın büyük bir başarı elde edeceğine inandığını belirtti. “Öncelikle oraya katılmamız çok önemli. Hırvatistan’ın önünde lider katılmamız önemli. Orada 3.5 milyon vatandaşımız var. Onları mutlu etmek istiyoruz. İlk hedefimiz grupları geçmek. Ondan sonra da kuraya göre şansımızı artırmak istiyoruz,” dedi. Turnuvanın favorileri arasında Fransa, İngiltere, Almanya ve Portekiz’in bulunduğunu da ekledi.

Teknik Direktör Seçimleri ve Gençleşme Politikası

Altıntop, görev süresi boyunca Stefan Kuntz ve Vincenzo Montella ile çalıştığını ve Kuntz kararından pişman olmadığını ifade etti. “Kuntz kararımdan pişman değilim. Öyle bir dönemdi ki camiada çok fazla hoca yoktu. Yenilenme aşamasına girmemiz gerekiyordu. Kuntz doğru bir tercihti. Takımı gençleştirdik. Ferdi Kadıoğlu, Salih Özcan, Kenan Yıldız’ı milli takıma kazandırdık,” dedi.

TFF’de Gönüllü Hizmet

Altıntop, TFF’de görev yaptığı süre boyunca hiçbir ücret almadığını ve bu işi tamamen gönüllü olarak yaptığını vurguladı. “60 ayımı dolduracağım. Bu işi gönüllü yapıyorum, kendi aracımı kullanıyorum, kendi telefonumu kullanıyorum. Para kazanmıyorum. Federasyon ile hiçbir sözleşmem yok,” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, Altıntop’un TFF’deki görevine olan bağlılığını ve fedakarlığını gözler önüne serdi.