Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü oyuncu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Ahmet Uğurlu, 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uğurlu’nun vefatını ünlü isimler Zafer Algöz ve Cem Yılmaz duyurdu.

Ünlü oyuncu Ahmet Uğurlu,

Ünlü oyuncu Ahmet Uğurlu, 71 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uğurlu’nun vefatını ünlü isimler Zafer Algöz ve Cem Yılmaz duyurdu. Ölüm nedeni henüz açıklanmayan oyuncunun kaybı, sanat dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Zafer Algöz ve Cem Yılmaz’dan Duygusal Mesajlar

Zafer Algöz, acı haberi “Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz Ahmet Uğurlu’yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey mahallemizin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük kayıp.” sözleriyle paylaştı. Cem Yılmaz ise “Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşimin ve Tuna ağabeyimin dayısı, Mustafa ağabeyimizin ağabeyi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu ağabeyimizin mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Gençlik kahramanımızdı mekânı cennet olsun” dedi.

Ahmet Uğurlu Kimdir?

2 Ağustos 1952’de Konya’da doğan Ahmet Uğurlu, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 13 yıl boyunca Devlet Tiyatrolarında sahne alan Uğurlu, sinema kariyerine “Mine” filmi ile adım attı. Derviş Zaim’in yönettiği “Tabutta Rövaşata” filminde canlandırdığı ‘Mahsun’ karakteri ile birçok ödül kazanan oyuncu, ayrıca “Faint Sound”, “Avcı”, “Memleket Meselesi”, “Döngel Kârhanesi”, “Yol Ayrımı” ve “Behzat Ç.” gibi pek çok dizi ve filmde unutulmaz performanslara imza attı.