Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EFES-2024 Tatbikatı’nın seçkin gözlemci günü

EFES-2024 Tatbikatı’nın seçkin gözlemci günü, İzmir’in Seferihisar ilçesindeki Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi’nde başladı.

EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en büyük birleşik ve müşterek tatbikatlarından biri olan EFES-2024 Tatbikatı’nın seçkin gözlemci günü, İzmir’in Seferihisar ilçesindeki Doğanbey Atışlı Tatbikat Bölgesi’nde başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve birçok dost ve müttefik ülkenin savunma bakanları ve genelkurmay başkanları etkinliğe katıldı. Tatbikata 45 ülkeden yaklaşık 11 bin personel katılım göstererek askeri iş birliğini ve koordinasyonu güçlendirdi.

EFES-2024 Tatbikatı, katılımcı ülkelerin askeri imkan ve kabiliyetlerini geliştirip harbe hazırlık seviyelerini artırmayı hedefliyor. Müşterek karargah ve birlikler oluşturularak, verilen görevlerin tamamını kapsayacak şekilde planlama ve uygulama yapıldı.

EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü EFES-2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü