Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıklarını sürdürdü

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) için Almanya’da gerçekleştirilecek olan hazırlıklarını sürdürdü.

A Milli Futbol Takımı,

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) için Almanya’da gerçekleştirilecek olan hazırlıklarını sürdürdü.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenmanın 45 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi.

Çağlar Söyüncü’nün evlilik izni nedeniyle ve Merih Demiral’ın bir erkek çocuğu dünyaya gelmesi sebebiyle antrenmana katılmadığı öğrenildi. Merih Demiral’ın ailesinin erkek çocuğuna İkra adını verdiği bilgisi paylaşıldı.

Tedavisi süren İsmail Yüksek ise bireysel antrenör eşliğinde çalıştı.

Antrenman, ısınma hareketleri ve koşu çalışmasıyla başladı, ardından yarım sahada çift kale maç yapıldı.

Basına kapalı bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildiği belirtildi. Ayrıca, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın genç golcü Semih Kılıçsoy’u birkaç kez yanına çağırarak konuşması dikkat çekti.

Antrenmanı TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ile Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da takip etti.

A Milli Takım, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

LÖSEV ve Ampute Milli Takımı’ndan Ziyaret

Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nın 23. yılı dolayısıyla Lösemili Çocuklar Vakfı’ndan (LÖSEV) gelen çocuklar, idman öncesinde milli futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca, idmanı izleyen Ampute Futbol Milli Takımı’nın teknik ekip ve futbolcuları da milli takım oyuncularıyla bir araya geldi.