Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki organize suç örgütü çökertildi

İki organize suç örgütü çökertildi. iki ayrı organize suç örgütü ortaya çıkarıldı. Toplamda 39 şüpheli yakalanırken, 27’si tutuklandı.

İki organize suç örgütü

İki organize suç örgütü çökertildi. Çorum ve Sinop merkezli gerçekleştirilen “Mahzen-50” operasyonları, jandarmanın başarılı çalışmasıyla sonuçlandı. Operasyonlar neticesinde Çorum’da Yunus Emre Akyıldız ve Gözde Akyıldız, Sinop’ta ise Mustafa Demir’in liderliğini yaptığı iki ayrı organize suç örgütü ortaya çıkarıldı. Toplamda 39 şüpheli yakalanırken, 27’si tutuklandı.

İki organize suç örgütü çökertildi

Çorum ve Sinop merkezli gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, örgüt liderlerinin de aralarında bulunduğu toplam 39 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Bu şüphelilerden 27’si tutuklanırken, 6’sı hakkında adli kontrol kararı verildi.

El Konulan Mal Varlıkları

Operasyonlar sırasında yüklü miktarda para, çek ve tabanca gibi delillere el konuldu. Çorum’da yapılan MASAK çalışmaları sonucunda ise suçtan elde edilen mal varlıklarının aklanması kapsamında çeşitli taşınmazlar ve banka hesaplarına el konuldu.

Sinop’ta da operasyon sonucunda değeri yüksek tapu senetleri, borç senetleri, çekler, ruhsatsız tabancalar ve diğer deliller ele geçirildi. Suçtan elde edilen mal varlıklarının aklanması kapsamında şüphelilere ait birçok taşınmaz ve banka hesabına el konuldu.

İçişleri Bakanı’ndan Tebrik

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların başarısını sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla kutladı. Bakan Yerlikaya, kolluk kuvvetlerine ve ilgili birimlere teşekkür ederek, organize suç örgütlerine karşı kararlı mücadelenin süreceğini vurguladı.