Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş – Trabzonspor ZTK Final maçı ne zaman? Saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek bu büyük maç, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Ziraat Türkiye Kupası Finali Ne Zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıklamasına göre, Ziraat Türkiye Kupası Finali 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Maçın başlama saati ise 20:45 olarak belirlendi. Mücadele, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Beşiktaş – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki bu heyecan dolu final maçı, ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maça şehir dışından gelen taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor ve stadın tamamen dolması bekleniyor.

Beşiktaş’ın Kupa Yolculuğu

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’na beşinci turdan dahil oldu. İlk olarak Eyüpspor’u 4-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, son 16 turunda Antalyaspor’u 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Konyaspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, yarı finalde Ankaragücü’nü eleyerek finale adını yazdırdı.

Trabzonspor’un Kupa Yolculuğu

Trabzonspor, kupaya dördüncü turdan başladı. Çorum FK’yı 3-1, Manisa FK’yı 3-1 ve Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Başakşehir’i 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, yarı finalde Fatih Karagümrük karşısında toplamda 7-2’lik skorla galip gelerek finale ulaştı.