Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orgeneral Çetin Doğan tahliye edildi

28 Şubat davası hükümlüsü

28 Şubat davası hükümlüsü eski general Çetin Doğan, İzmir 1 No’lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliye edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Şubat davasının bazı hükümlülerinin de aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını, sürekli hastalık ve kocama hali nedeniyle kaldırmasına ilişkin kararının Resmi Gazete’de yayımlanması sonrası, bu hükümlülerden eski general Çetin Doğan’ın İzmir 1 No’lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki işlemleri tamamlandı.

Tahliye edilerek cezaevinden çıkan Doğan’ı eşi Nilgün Doğan, akrabaları ve arkadaşları karşıladı.

Eşine ve dostlarına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Çetin Doğan, kendisini karşılayanlarla kucaklaşarak cezaevi önünden ayrıldı.

Orgeneral Çetin Doğan tahliye edildi

Tahliye Kararının Detayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 28 Şubat davası sanıklarından bazı isimler, sağlık sorunları göz önünde bulundurularak affedildi. Bu isimler arasında Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak, Erol Özkasnak, Çevik Bir ve Çetin Doğan bulunuyor.

Kararın ardından, Buca Kırıklar 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Orgeneral Çetin Doğan, tahliye edildi. Doğan’ın cezaevinden çıkışı, davanın diğer sanıkları gibi sağlık sorunları gerekçe gösterilerek gerçekleştirildi.