Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş, Süper Lig’de yarın Hatayspor’u konuk edecek

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında yarın Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek.

Sezonun Son İç Saha Maçı

Beşiktaş, Hatayspor karşılaşmasıyla bu sezon iç sahadaki son maçını oynayacak. Geride kalan 36 haftada 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 yenilgi alan siyah-beyazlı takım, 55 puanla 5. sırada bulunuyor.

Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılma mücadelesinde kalan iki haftada alacağı puanlara büyük önem veriyor.

Hatayspor’un Kritik Mücadelesi

Düşme hattında yer alan ve 37 puanla 18. sırada bulunan Atakaş Hatayspor, tehlike bölgesinden uzaklaşmak için mücadele ediyor.

Hatayspor, ligde kalma hesapları yaparken Beşiktaş karşısında alacağı puanlar büyük önem taşıyor.

Cezalılar ve Sakatlık Durumları

Beşiktaş’ta kart cezalısı oldukları için Alanyaspor maçında oynayamayan Al-Musrati, Omar Colley ve Semih Kılıçsoy cezalarını tamamladı ve Hatayspor karşısında forma giyebilecekler.

Sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal ve Jackson Muleka’nın durumu ise sağlık ekibinin yapacağı son değerlendirmeye bağlı.

Milot Rashica ise sakatlığını atlattı ve yarınki maçta görev alabilecek.

Hatayspor’da Cezalı ve Eksikler

Hatayspor, Beşiktaş karşısında sarı kart cezaları bulunan Erce Kardeşler, Faouzi Ghoulam ve Doğukan Sinik’ten yoksun olacak.

İlk devrede Mersin’de oynanan maçta Beşiktaş’a 2-1 yenilen Akdeniz ekibi, bu kez puan veya puanlar almak için sahaya çıkacak.

Beşiktaş, Hatayspor ile oynayacağı bu kritik maçta Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdürmek, Hatayspor ise ligde kalma umutlarını artırmak istiyor.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)