Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’ye neden aday olduğunu açıkladı

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Yıldırım, Fenerbahçe’nin mevcut durumunu ve geleceğe dair planlarını açıkladı.

Yeniden Başkanlığa Aday Oldu

Aziz Yıldırım, uzun bir aradan sonra Fenerbahçe başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı. Yıldırım, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı süreç nedeniyle aday olmaya karar verdiğini belirtti. “Arkadaşlara aday olmalarını söyledik ama ben varken olmayacaklarını söylediler. Mecbur kaldım,” diyen Yıldırım, kulübün zorlu günlerinde tekrar sorumluluk üstlenmek istediğini vurguladı.

Fenerbahçe’de Sıkıntılar Var

Yıldırım, Fenerbahçe’de çeşitli sıkıntılar olduğunu belirterek, bu sıkıntıları çözmek için tekrar aday olduğunu söyledi. “20 sene başkanlık yaptım, zor günlerde 6 şampiyonluk yaşadık,” diyen Yıldırım, kulübün zorlu dönemlerinde deneyimi ve bilgi birikimiyle yeniden katkı sağlamak istediğini ifade etti.

Ekonomik Durum ve Borçlar

Fenerbahçe’nin mali durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Yıldırım, “1 milyar 950 bin TL borç bıraktım. Yarısı döviz karşılığıydı. O borç için bankalarla anlaştılar, TL olarak 4 milyar borç var,” dedi. Ayrıca, Ülker ile yapılan anlaşmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Yıldırım, mali sıkıntıları aşmak için stratejik adımlar atacaklarını belirtti.

Fenerbahçe’nin Kurumsal Yapısı

Yıldırım, Fenerbahçe’nin kurumsal yapısına da değindi. “Fenerbahçe kurumsal bir yapı, dışardan adam getirip kulübü incelettiler. Böyle bir şey olabilir mi?” diyen Yıldırım, kulübün iç yapısını ve işleyişini daha da güçlendirecek adımlar atacaklarını söyledi. Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu vurguladı.

Hedef Şampiyonluk

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtti. “Bu hafta Galatasaray derbisini kazanacağız ve yeni süreç başlayacak,” diyen Yıldırım, Fenerbahçe’yi tekrar şampiyon yapma kararlılığında olduğunu ifade etti. Geçmişte yaşanan başarılardan ve kulübün gelecekteki potansiyelinden bahsetti.