Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yer belli oldu

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki heyecan dolu mücadele, 23 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek Ziraat Türkiye Kupası finali için sahne belli oldu. Türk futbolunun bu büyük finali, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamada, kupa finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını duyurdu. “Bu maçın yeni bir başlangıç olmasını istiyoruz.” diyen Büyükekşi, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurguladı.

Büyükekşi ayrıca, final maçında 50 bin Türk bayrağının dağıtılacağını ve tribünlerin bayraklarla donatılacağını belirtti. Saat 19.00’da düzenlenecek bir konserin ardından kulüplerin ısınma turlarına çıkacağını söyledi. “Türkiye’nin özlediği tabloyu göstermiş olacağız.” dedi.

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarı otomatik ofsayt sistemine geçileceği ve müsabakada yabancı VAR hakeminin görev yapacağı açıklandı. Bu adımlarla Türk futbolunun ve Türkiye Kupası finalinin uluslararası standartlara uygun şekilde gerçekleşeceği belirtildi.