Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayer Leverkusen ve Atalanta finale yükseldi

Bayer Leverkusen ve Atalanta

Bayer Leverkusen ve Atalanta finale yükseldi. UEFA Avrupa Ligi’nde nefes kesen yarı final mücadeleleri sonucunda Alman ekibi Bayer Leverkusen ve İtalya temsilcisi Atalanta, finale çıkmaya hak kazandı.

Bayer Leverkusen ve Atalanta finale yükseldi

Bu heyecan verici gelişmelerin yaşandığı karşılaşmalarda, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyen maçlar oynandı.

Bayer Leverkusen’in Zaferi

Bayer Leverkusen, Roma karşısında sergilediği mücadeleyle adını finale yazdırdı. İlk maçta 2-0’lık galibiyet elde eden Bayer Leverkusen, rövanşta zorlu bir mücadele yaşadı. Roma karşısında 2-0 geriye düşen Leverkusen, son dakikalarda bulduğu gollerle skoru 2-2’ye getirerek finale yükseldi.

Atalanta’nın Gururu

Diğer yarı final mücadelesinde ise Atalanta, Olimpik Marsilya takımını 3-0’lık net bir skorla mağlup ederek finale çıktı. Sahasında üstün bir performans sergileyen Atalanta, rakibine şans tanımadı ve tur biletini aldı.

Tarihi Rekor Kırıldı

Bayer Leverkusen’in başarılı performansı sadece finale çıkmakla kalmadı, aynı zamanda tarihi bir rekora da imza attı. Roma’ya karşı yenilmeyen Leverkusen, aynı zamanda 59 yıllık bir rekora da meydan okudu. Portekiz ekibi Benfica’ya ait olan ve 48 maçlık yenilmezlik rekorunu kıran Leverkusen, büyük bir başarıya imza attı.

Finale Dublin’de

UEFA Avrupa Ligi finali, heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşecek. Bayer Leverkusen ile Atalanta’nın karşı karşıya geleceği final mücadelesi, 22 Mayıs Çarşamba günü İrlanda’nın başkenti Dublin’de oynanacak. Futbolseverler, bu büyük final heyecanını heyecanla bekliyor olacak.