Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOSGEB’in girişimcilik destek programı yeniden kurgulandı

KOSGEB’in girişimcilik destek programı

KOSGEB’in girişimcilik destek programı yeniden kurgulandı Girişimcilik hayalleri kuranlar için müjde! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı’nı yeniden kurgulandığını ve program kapsamında girişimcilere 2 milyon liraya varan finansman imkanı sunulacağını açıkladı. Peki, bu programda neler değişti? Kimler bu programdan faydalanabilir?

Programın Yenilikleri:

  • Artan Destek Miktarı: Destek üst limiti 375 bin liradan 2 milyon liraya çıkarıldı. Bu sayede daha büyük çaplı girişimlerin de programdan faydalanması sağlandı.
  • İki Ana Başlık Altında Destek: Program, iş kurma ve iş geliştirme olmak üzere iki ana başlık altında yeniden düzenlendi.
  • Geri Ödeme Koşulları: İş kurma desteği tamamı geri ödemesiz, iş geliştirme desteği ise geri ödemeli olarak sunulmaktadır.
  • Sürdürülebilir Büyüme Odaklı: Program, ülkemizin kalkınma vizyonu ve küresel trendler doğrultusunda girişimciliği, sürdürülebilir büyümeyi, ölçeklendirmeyi ve global rekabeti teşvik edecek şekilde kurgulanmıştır.

Kimler Faydalanabilir?

  • Yeni bir iş kurmak isteyen girişimciler
  • Mevcut işletmelerini geliştirmek isteyen girişimciler
  • Stratejik hedeflerle uyumlu sektörlerde katma değer ve nitelikli istihdam oluşturma potansiyeline sahip girişimler

Başvuru Süreci:

KOSGEB Girişimcilik Destek Programı’na başvurular sürekli olarak kabul edilmektedir. Başvurular için gerekli belgeler ve detaylı bilgi için KOSGEB’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

KOSGEB’den Destek Alarak Hayallerinizi Gerçekleştirin!

KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı, girişimcilik hayalleri kuranlar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Program kapsamında sunulan finansman ve danışmanlık hizmetleri ile siz de hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir, ülkemize değer katan işletmeler kurabilirsiniz.